Maradj otthon, légy kreatív velem!

decorka

Egyszerű gyors tippek, hogyan készíts picikkel adventi koszorút. 

Egy olyan adventi kalendáriumot mutatunk be, amit néhány óra alatt könnyedén elkészíthetsz.

2023. december 04. - Annamone

December beköszöntével a kreativitásnak itt az ideje ragyogni. Nem kell hatalmas költségeket feláldozni ahhoz, hogy varázslatos adventi kalendáriumokat készítsünk. Ehelyett, vegyük elő az otthoni wc papír gurigákat, és lássunk neki a kézműves kalandnak!

Varázsoljunk papírból!

1. Alapok:

Első lépésként gyűjtsük össze a felhasználni kívánt wc papírgurigákat. A színes és a fehér változatok is fantasztikus alapanyagok lehetnek. Nézzük meg és számoljuk össze, mire lesz elég. Ne felejtsük el a saját ötleteinket is beleszőni a közös alkotásba. Legyen ez az alkotás egy örömteli kaland!

christmas_idea_kids1_decorka.jpg

2. Számok és Ajtók:

Vegyünk elő színes papírokat, festékeket, matricákat és mindenféle díszítőelemet, amivel feldobhatjuk a gurigáinkat. A gyerekek szabadon kibontakoztathatják a kreativitásukat.

christmas_idea_kids2_decorka.jpg

 

A jó beigli is a tölteléktől lesz tökéletes!

 

Ha elkészült a kalendárium váza, jöhet a legizgalmasabb rész: a töltés! Tegyünk minden rekeszbe apró ajándékokat, finomságokat vagy éppen vicces idézeteket. 

christmas_idea_kids4_decorka.jpg

 

Ha gurigák helyett dobozokokba teszed a kis meglelpetéseket, akkor az elrendezéssel is lehet farppáns. Teheted akár karácsonyfa alakba.  

 christmas_idea_kids3_decorka.jpg 

A dobozok díszítéséhez itt adunk egy kis segítséget. Töltsd le a színezhető adventi kalándáriumos számainkat. 

decorka_free_printable_christmas_calendar_template.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://decorka.blog.hu/api/trackback/id/tr6818273655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása