Maradj otthon, légy kreatív velem!

decorka

Készítsétek el együtt a családdal az új őszi home dekort.

2019. november 08. - Annamone

Az ősz legszebb időszakát éljük, kezdenek a fák levelei egyre szebb színekben pompázni. Most megmutatjuk nektek, hogy a gyönyörű leveleket, hogyan tudjátok a lakberendezésben felhasználni és átköltöztetni őszi színekbe a lakást.

A korai sötétedést ki is lehet használni akár, egy jópofa leveles díszítésű lampionsor kellemes hangulatot teremt az esti meséhez. 

terito_faleveles.jpg

Könnyen készíthettek őszi asztalterítőt akár egy levél felhasználásával is. A frissen megszerzett levelek fonák részét egy kis textilfestékkel átfestve lefordítod, a tiszta textil szinére és egy henger segítségével átnyomtatod a levél erezetét. Majd ezt újra és újra lenyomdázod, ahogy tetszik. Ne felejtsd el, hogy száradás után, magas hőfokon is át kell vasalni a terítőt, különben a következő mosás alkalmával kimosódik az alkotásotok a textilből. 

leaf_mandala_1.jpg

Az erdőben szerezett levelekből, színek szerint akár mandalát is tudtok a falra készíteni, egy falra való gyurma ragasztó segítségével.

Remélem nektek is őszi köntösbe öltözik a lakásotok. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://decorka.blog.hu/api/trackback/id/tr9315297424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása